Juhaninkuja 1 Raisio
LÄHIRUOKAA METSÄSTÄ RAVINTOLAAN
Hanke etsii uusia toimintamalleja siihen, miten ravintolat voisivat tarjota riistalihaan liittyviä elämyksiä kuluttajille sekä miten metsästysseurat voisivat myydä riistalihaa jalostajille ja ravintolasektorille. Kohderyhmänä on metsästäjät, metsästysseurat, ruokapalveluyrittäjät sekä matkailualan yrittäjät.
Tilaisuus järjestetään Rasekossa, osoite Juhaninkuja 1, Raisio.
Ohjelma:
Klo 17:30 Tervehdyssanat Raseko
Klo 17:40 Riistakeskuksen terveiset ja Varsinais-Suomen riistakanta tänään
Klo 18:00 Riistalihan logistiikkaan liittyviä haasteita, kaadosta lautaselle
Klo 18:45 Hankkeen esittely
Klo 19:00 Riistalihan myynti ja asetukset
Klo 19:15 Riistalihan käyttö ravintoloissa
Klo 19:30 Riistalihan käsittelyn koulutus esittely
Klo 19:45 Riistalihan lisäarvo matkailussa tilaisuudet
Klo 20:00 Kahvi ja vapaata keskustelua
Klo 20:30 Tilaisuuden loppusanat