Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Ruokakeskiviikkojen vetäjä on museolehtori Sanna Kiertonen.
Syyskuun Ruokakeskiviikon aiheena on rauta-aika. Illan kuluessa selviää, miten Suomessa syötiin maanviljelyn varhaisvaiheissa.
Ruokakeskiviikot alkavat klo 18 ja ne pidetään Maatalousmuseo Sarkan Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta). Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta ja joka kerta kerätään pieni materiaalimaksu. Tervetuloa mukaan!