Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
![Rautakausi - mitä tiedämme ruokakulttuurista varhaisen viljelyn aikaan -työpaja Loimaalla @ Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka](https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads/2023/09/evening-atmosphere-4315445_1280-300x200.jpg)
Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Ruokakeskiviikkojen vetäjä on museolehtori Sanna Kiertonen.
Syyskuun Ruokakeskiviikon aiheena on rauta-aika. Illan kuluessa selviää, miten Suomessa syötiin maanviljelyn varhaisvaiheissa.
Ruokakeskiviikot alkavat klo 18 ja ne pidetään Maatalousmuseo Sarkan Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta). Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta ja joka kerta kerätään pieni materiaalimaksu. Tervetuloa mukaan!