Rikalantie 74
Salo
BikeMenu2- hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden kaikille ruokapalveluita tai elintarvikkeita tuottaville toimijoille. Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet toimijat, kuten yrittäjät, kehittäjät ja palveluiden käyttäjät.
Työpajan tavoitteena on löytää paikallisesti tuotettuja hyviä ruokailuelämyksiä retkipyöräilijöille. Työpajassa käsitellään retkeilijän ravinnontarve ja siihen hyvin soveltuvia raaka-aineita ja elintarvikkeita.
Ohjelma:
klo 17:00 Aloituskahvit
klo 17:15 Taustaa hyvälle ravinnolle: pyöräretkeilijän energiatarve 60kgN ja 80kgM
Alueen tuotteista paikallisin vahvuuksin
- aamiainen
- pyöräilijän lounas
- elämyksellinen illallinen
klo 18:00 Vaihtoehtoisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttö
- Rainingon Luomutila Kvinoa
- Tulen Ruoka ”kuivakeitot”
- Härkäpapu taipuu moneksi
Ohjelmasta vastaavat Novidan keittiömestari Lasse Alisaari sekä lähiruoka-asiantuntija Mertsi Töttölä, 050 4311162. Ilmoittautumiset mertsi.tottola@novida.fi
Tai oheisesta linkistä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Kbjq97V7mE-xVwr09p_CRFzET8SpkOxNhmxAGv1px49UQzc4WjYxVUdJT1kyQTBWMFY4RjRORUFWRC4u