Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä!
Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa kansallisia ravitsemussuosituksia, jotka perustuvat pohjoismaiden yhteiseen 2023 valmistuneeseen tutkimukseen. Näistä linjauksista ja lisääntyvästä erityisruokavalioiden ja -dieettien tarpeesta olemme valmistelleet Ton-ton-seminaarin ohjelman.
Ton-ton-seminaari pidetään Loimaalla 13.2.2024 Sarka museossa, jolloin voimme yhdessä päivittää vastauksia ja mahdollisuuksia ammattikeittiöiden arjen haasteisiin.
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 7.2.2024 mennessä! ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU!
Tapahtumassa järjestetään myös ”Minimessut” paikalla oleville yrityksille. Yritykset esittelevät muun muassa gluteenittomia, maidottomia ja lihattomia tuotteita, joiden avulla suurkeittiöiden reseptiikkaan voidaan saada esimerkiksi kotimaisia kasvipohjaisia proteiineja.
Puhujina muun muassa:
Virpi Kemi, ETT, ravitsemus- ja ruokapalveluasiantuntija, OsaaVaan Oy
Uudet ravitsemussuositukset ja erityisruokavaliot – haasteet ja mahdollisuudet ruokapalveluille ja Kauhakaupalla kasviksia – KasvisPro-hanke
Kaija Lähteenmäki, ruokapalvelupäällikkö, Pöytyän kunta
Seminaarin järjestää Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke