Humppilantie 9
31600 Jokioinen
Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville.
Ohjelma:
12.00-12.30 Tervetuloa työpajaan! Luomubuumi-hankkeen ja osallistujien esittely (oma tuote mukaan)
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus
12.30-13.00 Markkina-aukkoja luomutuotteille päivittäistavarakaupoissa
toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry
13.00-13.30 Luomutarjonnan aukot ammattikeittiösektorilla
kehittämispäällikkö Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu
13.30-13.45 Tutkimusartikkeleja yritystoiminnan tueksi
Sari Autio, Luomuinstituutti
13.45-14.15 Kahvitauko ja tutustumista tuotenäyttelyyn
14.15-14.45 Luomutuotteiden konseptointi – havaintoja myymäläkartoituksesta
projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
14.45-15.15 Yrityspuheenvuoro: Kokemuksia ja kommelluksia uusien tuotteiden kehitystyöstä
yrittäjä Juha Raininko, Rainingon luomutila
15.15-15.30 Keskustelua ja kokemusten vaihtoa uusien tuotteiden kehittämisestä
15.30-16.00 Elintarvikkeiden tuotekehitys, palvelut yrityksille ja tutustuminen FoodPilot tuotekehityshalliin
erikoistutkija Tuomo Tupasela, Luonnonvarakeskus
Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittaudu tapahtumaan 10.2.2020 mennessä https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/102850/lomake.html