Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä. Webinaarin järjestävät Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää yhdessä Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohankkeen kanssa.

Ilmoittautumislomake

OHJELMA
09:00
Tilaisuuden avaus
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys –
koordinaatiohanke
09:10
Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille
Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy
09:35
Öljystä uusiutuvaan energiaan
Thermopolis Oy
10:00
Investoinneilla kohti energiaomavaraisuutta – esimerkkinä Sinikasvis Ky
Toni Taavitsainen, johtava asiantuntija, E-Farm / Envitecpolis Oy
10:25
Meidän 104-vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja
markkinoinnillisesti, Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy
10:50
Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin?
Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
10:55
Tilaisuuden yhteenveto
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys –
koordinaatiohanke
Tervetuloa kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan!