Medisiina D
Kiinanmyllynkatu 10
Turku
Tilaisuuden tavoitteena on:
– Tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta
– Etsiä tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja
– Tutustua ko. kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin
– Helpottaa uusien tuotteiden ja toimintamallien löytämistä tutustuttamalla ruokaketjun
yrittäjiä, tutkijoita ja muita toimijoita toisiinsa
Ilmoittautuminen 10.6. mennessä.
Ohjelma:
13.00 Tilaisuuden avaus – Maria Saarinen (I samma båt) & Hilkka Halla (VarsiFood,
Yrityssalo Oy)
13.10 Kalastajan puheenvuoro: Kriittinen osa kotimaisen kalan arvoketjua – Olavi
Sahlsten
13.20 Miten kuluttajatarpeisiin voi vastata uusilla tuotteilla – Nora Logren, Turun yliopisto
13.50 Taivas rajana – uusia kalaherkkuja – Tomi Aho, Raseko
14.00 Miten turvata riittävä laadukkaan raaka-aineen saatavuus? – Jari Setälä, Luke
14.30 Johdatus työpajaan
15.15 Työpajan yhteenveto ja jatkotoimet
Tapahtuma järjestetään VarsiFood-hankkeen sekä Blue Products -ohjelman yhteistyönä.