Koska:
10.6.2022 @ 09:00 – 11:15
2022-06-10T09:00:00+03:00
2022-06-10T11:15:00+03:00
Yhteystiedot:
Hilkka Halla
050 5262081
Uutta käyttöä valkuaiskasveille -webinaari ja työpaja

Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä
rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta
kuluttajalle asti.

Ilmoittautuminen 8.6. mennessä.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

OHJELMA
9.00 Tilaisuuden avaus – Mirva Lampinen, VTT ja Hilkka Halla, Yrityssalo Oy
9.10 Miksi viljelisin valkuaiskasveja? – Olli-Pekka Ruponen, Toivon Tila
9.20 Miten viljelytoimenpiteillä voi vaikuttaa valkuaiskasvien laatuun ja satovarmuuteen – Marjo Keskitalo, Luke
9.35 Elintarviketeollisuuden mahdollisuudet ja haasteet: Mitä tavoittelemme ja mitä
odotamme raaka-aineelta – Elli Laukkala Raisio Oyj
9.50 Muokkaamalla monikäyttöisiä proteiineja – Kaisu Riihinen, VTT
10.10 Johdatus työpajaan
11.00 Työpajan yhteenveto ja jatko