Näytä kartta
Koska:
21.11.2016 @ 12:30 – 16:30
2016-11-21T12:30:00+02:00
2016-11-21T16:30:00+02:00
Missä:
Hotel Stallbacken Nauvo
Grännäsintie 14
21660 Parainen
Suomi
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040-735 0593
Vad producera nästa år? Mitä tuottaa ensi vuonna? @ Hotel Stallbacken Nauvo | Suomi

Kl 13Tervetuloa. Tilaisuuden ja hankkeen esittely. Matkailun näkökulma
Välkomsthälsning. Presentation av tillfället och projektet. Turismens synvinkel på
närmaten. Margot Wikström

Kl 13.15 Ostajapuheenvuorot, mitä haluavat, miten ja miksi
Inköparna berättar vad de vill ha, hur och varför
Hotel Stallbacken – Mikael Granqvist, Svenska
K-Market Nauvo ja Korppoo – Jörgen Eklund, Svenska
S-Ryhmä – Jukka Lauren, Suomeksi
Pensar Syd – Eva Johansson, Svenska
Ravintola Hjalmars – Tage Österlund, Svenska

Kl 14.15 Grönsaksodlare Anders Abrahamsson, vihannesviljelijä joka toimittaa kauppaan
Miksi ja miten? Hur och varför levererar han direkt till butikerna? Vad krävs?
Mitä se vaatii tuottajalta? Svenska

Kl 14.30 Intresserad av ekologisk produktion och produkter ? Ekoproducent Jan-Erik
Karlsson och ekorådgivare/projektkoordinator Micaela Ström från NSL och projekt
EkoNu informerar. Svenska

Kl 15.00 Tuotekortti tutuksi ja käyttöön, Bli bekant med produktkortet – Mervi Louhivaara, Braheacentret vid Åbo universitet. Suomeksi

Kl 15.15 Lainsäädännön keskeiset asiat . De centrala frågorna inom lagstiftningen – Johanna Mattila, Braheacentret vid Åbo universitet. Suomeksi

Kl 15.30 EAN koodi. Miten saan sen käyttööni? GS1 Finland Oy – Kimmo Keravuori Suomeksi

Kl 16.00 Aikaa tuottajien ja ostajien kahdenvälisille keskusteluille ja tuote-esittelyille.
Tid för träff och produktpresentationer mellan producenter och inköpare.
Svenska och ja suomeksi

Ilmoittautumiset Anmällning 18.11. margot.wikstrom@parainen.fi

Ohjelma/Programm