Vastuullisuus on vahva trendi
Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin.
Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa hahmottamaan omia kehittämistarpeita. Kuluttajien ruokavalinnoissa vastuullisuudella on yhä tärkeämpi rooli ja sen huomiointi on välttämättömyys. Koulutuksessa asiantuntijamme pureutuvat näihin haasteisiin.
Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää paremmin ravitsemuksellista kokonaisuutta ja tuotetiedon vastuullisuutta.
OHJELMA
Ruokatrendit, ruokailmiöt ja ravitsemussuositukset
Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Sara Pohjavuori
Ravitsemustiedon vastuullinen deklarointi
Tuotetietoasiantuntija, TtM Tuulia Lindroos
Reseptiikan ja raaka-aineiden hallinta ravitsemusnäkökulmasta
Kehityspäällikkö, ETM Sirkku Aarinen
Lue lisätietoja ja ilmoittaudu tästä linkistä: https://foodwest.fi/foodwest-jarjestaa-ajankohtaisen-koulutuksen-jonka-teemana-on-vastuullinen-ravitsemus-elintarviketeollisuudessa/