Koska:
8.2.2023 @ 15:30 – 9.2.2023 @ 17:30
2023-02-08T15:30:00+02:00
2023-02-09T17:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Laura Varjotie
050 5732653
Vipinää markkinointiin - Markkinoinnin ja valokuvauksen työpaja Turussa

Tarvitsetko apua markkinointiin? Kaipaatko apua, miten käyttää sosiaalista mediaa osana markkinointia? Haluatko oppia ottamaan houkuttelevia kuvia tuotteistasi? Kaipaatko apua kuvankäsittelyyn?

Järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden elintarvikealan yrittäjille päästä mukaan markkinointiin ja valokuvaukseen liittyvään työpajakokonaisuuteen keskiviikkona 8.2. ja torstaina 9.2. Tavoitteena työpajoissa on, että opit saadaan suoraan käytäntöön.

Työpajoissa keskiössä on markkinoinnin ja valokuvauksen tehostaminen käytännönläheisillä ja vähän resursseja vaativilla keinoilla. Työpajojen jälkeen tiedät, mikä somekanava palvelee parhaiten yrityksesi tarpeita, osaat suunnitella omiin tavoitteisiisi sopivia sisältöjä sekä ottaa houkuttelevia valokuvia kännykällä ja käsittelemään kuvia.

Työpajasarja koostuu kahdesta työpajasta:

Markkinoinnin perusteet haltuun -työpaja keskiviikkona 8.2. klo 15.30-18.30

▪ Tutustuminen eri somekanaviin ja miten hyödyntää niitä markkinoinnissa
▪ Somesisällöntuotanto: kohderyhmät, REAN-malli, arvopohjainen sisällöntuotanto

Valokuvaus kännykällä -työpaja torstaina 9.2. klo 14.30-17.30

▪ Hyvä kuva teoriassa
▪ Harjoitellaan houkuttelevan kuvan ottamista kännykällä
▪ Opetellaan kuvan käsittelyä

Työpajat järjestetään live-tapaamisina Turussa. Tarkka paikka ilmoitetaan mukaan ilmoittautuneille.

Kouluttajana Saana Klemola, BSTR Luova Konttori Oy: ”Olen 10 vuotta markkinoinnin ja mainonnan maailmassa seikkaillut sisällöntuottaja/copywriter. Viimeiset viisi vuotta olen porautunut tarkemmin sosiaalisen median maailmaan ja kaikkeen siihen liittyvään: valokuvaukseen, videoihin, kuvankäsittelyyn… Siinä sivussa olen myös jakanut uutta oppimaani eteenpäin. Teksintuottajataustani ansiosta olen oppinut nappaamaan nopeasti oleellisimman tiedon esille. Samaa ajatusta sovellan myös koulutuksissani ja siks koulutukseni ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia.”

Osallistuminen:

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellytämme osallistujilta läsnäoloa live-tapaamisissa, sitoutumista koko kokonaisuuteen sekä julkista tukea koskevan de minimis -lomakkeen täyttämistä.

Otamme mukaan työpajoihin enintään 12 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan 5.2. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/B8F91466445476F5

Työpajat ovat osa Turun yliopiston Brahea-keskuksen ja Turun kaupungin yhteistä EAKR-rahoitteista Food Hub -elämystorihanketta, jonka tavoitteena on lisätä lähiruoan ja ruokaan liittyvien elämyspalveluiden saatavuutta sekä monipuolistaa yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja tuotteita.