Koska:
18.11.2021 @ 09:00 – 10:45
2021-11-18T09:00:00+02:00
2021-11-18T10:45:00+02:00
Yhteystiedot:
Leevi Törmäkangas
0295 022 616
West Coast Food Export -valmennusohjelman Kick-Start-tilaisuus, webinaari

Aloitamme länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelman, missä päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, resurssit ja halu panostaa vientiin.

Me välitämme tietoa, verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille.

Ohjelma

9.00 – 9.10
Länsirannikon elintarvikeviennin startti -ohjelman idean esittely
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus

9.10 – 9.20
Länsirannikon elintarvikeviennin startti -ohjelman asiantuntijat esittäytyvät
Business Finland, Business Coach, Fast Growth companies, Pirjo Hakanpää
Varsinais-Suomen ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Leevi Törmäkangas
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Riikka Ylikangas
Pohjanmaan ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Tom Saksa
Viexpo, Senior Advisor, Kåre Björkstrand
Finnvera, aluepäällikkö, Jyrki Isotalo

9.20 – 9.45
Yrityscase onnistuneesta viennin käynnistämisestä
Veera Meltovaara Marketing Director, Export, Leipomo Rosten Oy
Maku edellä maailmalle

9.45 – 10.30
Kierros maihin, joissa suomalaisilla elintarvikkeilla on nostetta
Saksa: Lili Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Business Finland
Ruotsi: Kåre Björkstrand, Senior Advisor, Viexpo
Kiina: Ruokavirasto (TBC)
Venäjä: SOK, Ilkka Alarotu, Senior Vice President, Retail Business (Pietari ja Viro)

10.30 – 10.40
Q&A-osio

10.40 – 10.45
Yhteenveto tilaisuudesta ja miten tästä jatkamme

Osallistumislinkki: https://forms.office.com/r/XQMuhCLbyh