Lisää kalenteriin
Koska:
27.1.2022 @ 13:00 – 14:30
2022-01-27T13:00:00+02:00
2022-01-27T14:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyön tuloksia ja saatuja kokemuksia sekä ajatuksia tulevaan yhteistyöhön esitellään webinaarissa torstaina 27.1.2022 klo 13.00 – 14.30.
Ilmoittautumalla saat linkin Teamsiin: https://ty.fi/yhdessa-opitaan-2701
Ohjelma, lataa ohjelma pdf:nä tästä
Tervetuloa Yhdessä opitaan -webinaariin!
- Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto
Uusia tuotteita ja reseptiikkaa yhdessä – miten sen teimme?
Kokemuksia Varsinais-Suomesta
- Mervi Louhivaara, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä-hanke, Turun yliopisto
- Katri-Helena Paasonen, Turun ammatti-instituutti
- Kirsi Hirvensalo, Makeistehdas Makeidon kertovat kokemuksia tuote- ja reseptiikkakampanjasta
Lähiruokakarnevaalit – näin tehtiin näkyväksi ruoan reitti pellolta pöytään
- Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Mitä kannattaa huomioida yrittäjä- ja oppilaitosyhteistyön edistämisessä?
- Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke, Oulun maa- ja kotitalousnaiset
- Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto
Webinaarin toteuttaa valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä maakunnallisten elintarvikealan kehittämishankkeiden kanssa.