Koska:
27.1.2022 @ 13:00 – 14:30
2022-01-27T13:00:00+02:00
2022-01-27T14:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Päivi Töyli
+358 40 189 1929
Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä -webinaari

Ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyön tuloksia ja saatuja kokemuksia sekä ajatuksia tulevaan yhteistyöhön esitellään webinaarissa torstaina 27.1.2022 klo 13.00 – 14.30.

Ilmoittautumalla saat linkin Teamsiin: https://ty.fi/yhdessa-opitaan-2701

Ohjelma, lataa ohjelma pdf:nä tästä

Tervetuloa Yhdessä opitaan -webinaariin!

  • Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto

Uusia tuotteita ja reseptiikkaa yhdessä – miten sen teimme?
Kokemuksia Varsinais-Suomesta

  • Mervi Louhivaara, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä-hanke, Turun yliopisto
  • Katri-Helena Paasonen, Turun ammatti-instituutti
  • Kirsi Hirvensalo, Makeistehdas Makeidon kertovat kokemuksia tuote- ja reseptiikkakampanjasta

Lähiruokakarnevaalit – näin tehtiin näkyväksi ruoan reitti pellolta pöytään

  • Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mitä kannattaa huomioida yrittäjä- ja oppilaitosyhteistyön edistämisessä?

  • Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke, Oulun maa- ja kotitalousnaiset
  • Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto

Webinaarin toteuttaa valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä maakunnallisten elintarvikealan kehittämishankkeiden kanssa.