Lokakuussa juhlistamme yhdessä varsinaissuomalaista ruokaa ja ruokaketjun eri toimijoita yhteisessä iltajuhlassa Liedon Vanhalinnassa.

Maakunnalla on todellakin aihetta juhlaan! Ruokaketjun vaikutus Varsinais-Suomen talouteen ja työllisyyteen on mittava, sillä koko maakunnan liikevaihdosta 14 % muodostuu ruokaketjusta ja kaikista maakunnan toimipaikoista noin viidennes kuuluu ruokaketjuun. Palavaa halua kasvuun löytyy niin pienistä kuin suuristakin ruokaketjun yrityksistä ja alalla on monia vahvuuksia niin ammattitaidosta ja uniikeista tuotteista myyntikanavien monipuolisuuteen ja vilkkaaseen yritysyhteistyöhönkin.

Tunnelmallinen iltajuhla on tarkoitettu erityisesti maakunnan elintarvikealan yrittäjille. Paikalle kutsutaan erityisesti TuKeVa-hankkeen yrittäjähaastatteluihin osallistuneita.

Aloitamme alkumaljalla, jonka jälkeen tarjoamme herkullisen juhlaillallisen lähituotteita suosien. Ohjelmassa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, musiikkia ja lopuksi tanssimahdollisuus. Tilaisuuden juontaa Kaj Kunnas. Esiintyjinä Antti Ketonen ja Kari Antila.

Pukukoodi juhlavat vaatteet (smart casual). Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen tilaisuuden varapaikoille.

Iltajuhlaan on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus hylätä tapahtumaan sopimaton ilmoittautuminen. Tapahtuman järjestää Tulevaisuuden kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa)-projekti, eli Pyhäjärvi-instituutti, Paraisten kaupunki, Kemiönsaaren kunta, Ukipolis Oy, Yrityssalo Oy ja Novida ammattiopisto ja lukio.

I en gemensam kvällsfest i oktober firar vi tillsammans den lokala maten och aktörerna inom hela matkedjan i Egentliga Finland!

En stämningsfull kvällsfest arrangeras i Vahnalinna i Lundå, speciellt för landskapets livsmedelsföretagare. Vi börjar med en skål, som efterföljs av en delikat festmiddag tillredd av lokala råvaror. I programmet utlovas intressanta tal, musik och slutligen möjlighet till dans. Konferencier är Kaj Kunnas. Antti Ketonen och Kari Antila uppträder.

Evenemanget arrageras av projektet Matkedjans framtida utvecklingsbehov i Egentliga Finland (TuKeVa), Pyhäjärvi-instituutti, Pargas stad, Kimitoöns kommun, Ukipolis Oy, Yrityssalo Oy och yrkesinstitut och gymnasium Novida.