Turku Aperitivo -viikko tuo Välimerenmaista tutun Aperitivo-kulttuurin Turkuun 5.-12.6.2023!

Turku Aperitivo -viikko on täydellinen tilaisuus tutustua Turun monipuoliseen ravintolatarjontaan ja uusiin makuihin, sekä nauttia Turkuun rantautuneesta välimerellisestä tunnelmasta ystävien ja perheen kanssa rentoon afterwork-tyyliin 5.-12.6.2023 klo 16-20. Viikon aikana, tapahtumassa mukana olevat ravintolat tarjoavat erilaisia aperitivoja, eli raikkaan juoman sekä herkullisen antipasto -tyylisen alkupalan edulliseen 12 euron hintaan.

Turku Aperitivo -viikko tuo yhteen 24 turkulaista ravintolaa: Kakolanruusu, Smör, E.Ekblom, Tiirikkala⁠, Panini⁠, Gräddä⁠, Göran⁠, KBC Taproom, Veistämö Wine Bar⁠, Gustavo⁠, The Cow⁠, 5piste5⁠, Via Tribunali, The Tasting Room⁠, Karu Izakaya⁠, Siro⁠, Vinho Winebar⁠, Di Trevi, Agnes⁠, Nobi, Hugge, Aune, Panimoravintola Koulu sekä Tårget.

”Jokainen tapahtumassa mukana oleva ravintola tuo oman erityisen kosketuksensa Turku Aperitivo -viikkoon tarjoten herkullisia ja taidokkaasti valmistettuja juomia ja pikkupurtavia tapahtuman teemaan sopien. Vieraat voivat kiertää eri ravintoloissa, maistella erilaisia makuja ja nauttia ravintoloiden tunnelmasta.”, kertoo tapahtuman järjestäjä Sanna Gullstén, Kakolanruusu.

”Tavoitteenamme on tuoda Turkuun aito Välimeren maista tuttu Aperitivo-kokemus omalla turkulaisella kulmalla tietenkin.”, sanoo tapahtuman järjestäjä Eeva Torniainen, Kakola Brewing Company. ”Turku Aperitivo -viikko ei ole pelkkää ruokaa ja juomaa, vaan se on myös sosiaalinen tapahtuma. Haluamme tarjota kaupunkilaisille ja matkailijoille mahdollisuuden rentoutua sekä viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa myös arjen kiireiden keskellä.”

Kyseessä on Turun kaupungin ja Turun yliopiston Food Hub -hankkeen tukema kokeilu, jossa halutaan lisätä Turun ravintolakentän toimijoiden yhteistyötä ja nostaa Turun vetovoimaa monipuolisena ravintolakaupunkina sekä lisätä arkista ravintolavierailua.

”Tämä on hieno tapahtuma, jonka avulla voimme parantaa myös Turun ravintolakentän monipuolisuutta ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Uskon, että tämä hanke tulee lisäämään paikallisten asukkaiden sekä matkailijoiden kiinnostusta Turun ravintolatarjontaan ja nostamaan kaupungin profiilia ravintolakaupunkina. On tärkeää, että ravintolakulttuuria kehitetään monipuolisesti, ja tämä kokeilu on askel oikeaan suuntaan.”, kommentoi tapahtuman toinen järjestäjä Jarno Seppä, Voiveljet Oy.

Turku Aperitivo -viikko on loistava tilaisuus sukeltaa Aperitivo-kulttuurin maailmaan. Tavoitteena, että tapahtuma innostaa ihmisiä tutustumaan Turun laadukkaaseen ravintolatarjontaan, kokeilemaan uusia makuja sekä nauttimaan upeista kesäilloista yhdessä läheisten ihmisten sekä uusien tuttujen kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta ja tapahtumaan osallistuvista ravintoloista löydät osoitteesta www.turkuaperitivo.fi

Lisätietoja:

Jarno Seppä

VoiVeljet Oy

+358 40 761 4666

info@turkuaperitivo.fi