Tykistökatu 4 B
Turku
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta.
Ohjelma:
11.00 Flavoria Innovation Festival -esittely – Emma Sivula
11.15 Ideasta innovaatioksi – Ronny Eriksson
11.35 Kestävä johtajuus – Satu Teerikangas, johtamisen ja organisoinnin professori, Turun kauppakorkeakoulu
12.00 Kahvitarjoilu
Tilaisuus on englanninkielinen.
Flavoria Innovation Festival on eri oppilaitosten ja koulutusalojen opiskelijoille suunnattu mukaansatempaava viikon mittainen tapahtuma. Opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä ratkoen yritysten todellisia haasteita, jotka liittyvät ruokaketjuun ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä ohjaa koko viikon ajan Design Sprint -prosessi, ja asiantuntijamentorit tarjoavat jatkuvaa tukea ja ohjausta.
Tapahtuma toteutetaan osana WiseFood-projektia, joka toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin, Turun ammatti-instituutin ja Turun yliopiston kanssa. WiseFood-hankkeen tavoitteena on vahvistaa resurssiviisaasti tuotettujen ja valmistettujen ruokatuotteiden markkinoita Turun seudulla. Hankkeessa kehitetään ruokaketjujen kiertotalouden mukaisia liiketoimintaekosysteemejä. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan rakenne-kehitysrahasto (EAKR).