Yrityssalo järjestää marraskuusta joulukuuhun kestävän kasvu- ja kansainvälistymisvalmennuksen ruokayrityksille. Valmennus keskittyy pienyritysten vientivalmiuksien ja kansainvälistymisedellytyksien kehittämiseen, vientitoimintaan liittyvän taustatyöhön sekä osallistujayritysten valmistamiseen kansainvälisille markkinoille. Tavoitteena on myös toimivan yritysekosysteemin luominen sekä eri sidosryhmien välisen yhteistyön edistämiseen.
Valmennus koostuu kuudesta puolen päivän mittaisesta tilaisuudesta. Valmennus on yrittäjille maksuton. Valmentajana toimii valovoimainen Mikaela Vuorisalmi.
Valmennuksen aikataulu:
1. valmennuspäivä, ke 1.11, klo 12-16 – Tahtotila ja tavoite
2. valmennuspäivä, ke 8.11, klo 12-16 – Nykytila ja perustoimintaedellytykset
3. valmennuspäivä, ke 13.11, klo 12-16 – Markkinointi, pakkaus, brändi, vastuullisuus ja asiakassuhde
4. valmennuspäivä, ke 29.11, klo 12- 16 – Suunta, kohderyhmä, jakelukanavat ja logistiikka
5. valmennuspäivä, ti 5.12, klo 12-16 – Resurssit, kannattavuus, yhteistyö- ja rahoitusmahdollisuudet
6. valmennuspäivä, ke 13.12, klo 12-16 – Minun polkuni. Koulutuksen yhteenveto.
Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!