Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Harjoitatko pienimuotoista maidonjalostusta tai suunnitteletko sellaisen aloittamista? Tule mukaan juustomestari Janne Tolvin oppiin. Palkitun Kolatun juustolan omistaja kertoo parhaat vinkkinsä juustojen valmistukseen. Kurssilla käymme läpi maidon esikäsittelyn, lisäykset, maidon saostuksen, saostuksen paloittelun, heran erottamisen, muotituksen, puristuksen, suolauksen ja kypsytyksen. Edellisellä kerralla kurssilla valmistettiin jogurttia, piimää, brietä, fetaa ja tuorejuustoa!
Hapanmaitotuotteiden sekä juustojen valmistuskurssi järjestetään Rasekossa ke 20.10. ja to 21.10. klo 14- 19! Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi kurssille! Ilmoittautuminen Rasekon Wilman kautta.