Aika: Keskiviikko 9.2. klo 16- 18.30
Paikka: Etäyhteydellä
Kenelle: Ruoka-alan yritykset pellolta pöytään, ruokapalveluyritykset
Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lisää, miten varmistetaan uskottavasti tuotteen jäljitettävyys. Mitä hyötyä ruokayritykselle on toiminnanohjausjärjestelmästä, ja miten tietojärjestelmä voi säästää kustannuksia.
Ilmoittautuminen 7.2. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9D3E3EB371FEFC5A
OHJELMA
klo 16 Tervetuloa
klo 16:05 Tiedot keskitetysti tallessa ja helposti käytössä
Ville Virtanen Murtolan Hamppufarmi ja Vesa Nohteri Rento Innovations Oy
Boxhunt: https://www.youtube.com/watch?v=7FZSBi1Yiwk
16:40 Keittiöjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti
Jamixin sovellusasiantuntija Matleena Autio
Jamix: https://www.jamix.fi/
17:15 Tilauksesta kirjanpitoon helposti
SoftaSampo Oy Mika Niinimaa ja kommenttipuheenvuoro järjestelmän käyttäjältä Kyheröisen kanala
SoftaSampo: http://www.softasampo.fi/