Koska:
9.2.2022 @ 16:00 – 18:30
2022-02-09T16:00:00+02:00
2022-02-09T18:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Johanna Mattila
+358 40 565 8121

Aika: Keskiviikko 9.2. klo 16- 18.30
Paikka: Etäyhteydellä
Kenelle: Ruoka-alan yritykset pellolta pöytään, ruokapalveluyritykset

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lisää, miten varmistetaan uskottavasti tuotteen jäljitettävyys. Mitä hyötyä ruokayritykselle on toiminnanohjausjärjestelmästä, ja miten tietojärjestelmä voi säästää kustannuksia.

Ilmoittautuminen 7.2. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9D3E3EB371FEFC5A

OHJELMA

klo 16 Tervetuloa

klo 16:05 Tiedot keskitetysti tallessa ja helposti käytössä

Ville Virtanen Murtolan Hamppufarmi ja Vesa Nohteri Rento Innovations Oy
Boxhunt: https://www.youtube.com/watch?v=7FZSBi1Yiwk

16:40 Keittiöjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti

Jamixin sovellusasiantuntija Matleena Autio
Jamix: https://www.jamix.fi/

17:15 Tilauksesta kirjanpitoon helposti

SoftaSampo Oy Mika Niinimaa ja kommenttipuheenvuoro järjestelmän käyttäjältä Kyheröisen kanala
SoftaSampo: http://www.softasampo.fi/