Koska:
13.3.2024 @ 18:00 – 21:00
2024-03-13T18:00:00+02:00
2024-03-13T21:00:00+02:00
Missä:
Seminaaritila Aitta, Sarka-museo
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Maaliskuun Ruokakeskiviikko: Rosolli ja keitetty liha, Loimaalla @ Seminaaritila Aitta, Sarka-museo

Maaliskuussa tutustutaan rosollin eli sallatin ja keitetyn lihan valmistukseen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.

Kuva: Rosollia ja silliä. Kuvaaja Volker von Bonin. Museovirasto, Historian kuvakokoelma. CC BY 4.0