Lisää kalenteriin
Koska:
17.4.2024 @ 18:00 – 21:00
2024-04-17T18:00:00+03:00
2024-04-17T21:00:00+03:00
Missä:
Seminaaritila Aitta, Sarka-museo
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Tervetuloa kuulemaan entisajan juustonvalmistuksesta ja opettelemaan piimäjuuston tekoa! Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. Lue lisää ja ilmoittaudu!
Kevään 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.
Kuva: Juustokehä Porvoosta. Suomen maatalousmuseo Sarka.