Tervetuloa kuulemaan, minkälaiset tarinat ovat menestystuotteiden takana. Vieraina valovoimaiset Anu Vaissi-Harismaa (Tammiston kuulas) ja Niko Lehto (Ravintola VÅR)!

Niko Lehto, Ravintola VÅR: Mitä tarttis tehdä erottuakseen?

Kuinka erottua edukseen ja millä tavalla luodaan persoonallisia kokemuksia? Ravintola-alan yrittäjä Niko Lehto avaa webinaarissa omaa yrittäjätarinaansa ja siitä saatuja oppeja.

Vuoden porvoolaiseksi valittu Lehto on ravintola-alan yrittäjä, joka on monessa mukana. Michelin palkitussa ravintola VÅRissa ja Porvoolaisten suosimassa Aatos Cafessa yrittäjänä toimiva Lehto on myös Porvoon kaupungin Ruokamatkailulähettiläs vuosimallia 2024. Lehdon yrittäjäuralle on ollut tyypillistä rohkeat ja persoonalliset konseptit.

Anu Vaissi-Harismaa, Tammiston kuulas: Miten myydä sielunsa ja olla silti onnellinen?

Matkailu- ja ravintolayrittäjä, keittiömestari Anu Vaissi-Harismaan vaiheita ja kokemuksia 15 vuoden yrittäjän taipaleelta. Anu muutti 11 vuoden jälkeen yrityksensä toiminnan ympäri keskellä koronaa, pisti sielunsa kehiin ja alkoi voittaa palkintoja. Tule kuulemaan, mitä kaikkea se on vaatinut ja mistä aineksista Vaissi-Harismaa keittää sopan nimeltä elämys.

Webinaarisarja on osa Euroopan unionin rahoittamaa Toiminnallisen ekosysteemin rakentaminen -hanketta.