Koska:
16.2.2023 @ 13:00 – 18:00
2023-02-16T13:00:00+02:00
2023-02-16T18:00:00+02:00
Missä:
Tuorlan observatorio, avaruuspuisto Väisälä
Väisäläntie 20
Kaarina
Yhteystiedot:
Mervi Louhivaara
+358 40 026 0390
Tuotteesta tunteeksi - tarinan merkitys tuotteistuksessa @ Tuorlan observatorio, avaruuspuisto Väisälä

Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa pureudutaan ruokatuotteen tarinallistamiseen, tuotteistukseen, pakkauksen merkitykseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä kansainvälistymiseen.

Tule inspiroitumaan ja näkemään oman tuotteesi ja yrityksesi vahvuudet uudessa valossa. Tilaisuudessa pyrimme ravistelemaan normeja, löytämään ratkaisuja kehittää toimialaa ja murtaa perinteisiä tapoja toimia. Päivän aikana annamme konkreettisia vinkkejä omaan kehitystyöhön. Seminaariosuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista sparrausta. Ota tuotteesi mukaan stailattavaksi ja arvioitavaksi!

Ohjelma

13.00 – 13.45 Visuaalinen tarinankerronta ruokatuotteen ja pakkauksen kehittämisessä
Hanna Kallioniemi ja Marika Goman, NLUX Northern Luxury Consulting, https://nluxcollection.com/

13.45 – 14.15 Ruokatuotteen polku kansainvälisille markkinoille
Mikaela Vuorisalmi, NLUX Northern Luxury Consulting

14.15-15.00
Elintarvikepakkaamisen uudet tuulet meillä ja maailmalla
Hanne Husso, Husso Consulting
https://hussoconsulting.fi/

15.00 – 18.00
Henkilökohtainen sparraus

Paikalle kutsutaan lisäksi pakkausalan toimijoita keskustelemaan pakkausratkaisuista.

Ilmoittautuminen viimeistään 8.2.2023: https://link.webropolsurveys.com/S/11CB5724ACBCBE18

Varaathan ilmoittautumisen yhteydessä ajan haluamallesi/haluamillesi asiantuntijoille ajan. 20 min/asiantuntija. Huomioithan että keskusteluaikoja on tarjolla rajatusti!

Seminaarin järjestävät Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa (ELVIS) ja Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa)-hankkeet.