Hei, hyvät yhteistyökumppanit!

Maailman suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche  (IGW) pidetään Berliinissä 19. – 28.1.2024. Tavoitteena on, että messuilla toteutetaan näyttävä Suomen maaosasto, jossa ruokatuotteemme ja matkailutarjontamme ovat edustavasti esillä. IGW:ssä on mahdollista tehdä myyntiä ja markkinointia, tuotetestausta ja markkinatiedon keruuta, sekä tutustua alan tarjontaan ja kartuttaa kansainvälistymiskokemusta. Yrityksiä ja hankkeita kutsutaan laajasti mukaan. Messupaikan varaamisen deadline on syyskuun loppuun mennessä. Opintomatkalle voi ilmoittautua 15.10. mennessä. Toimi ripeästi!

Pyydä meiltä erillinen TEAMS, jos messuosallistuminen kiinnostaa. Käydään Teamsissa läpi tarpeenne ja osastopaikan toteutussuunnitelma. Annamme sen perusteella arvion paikanne hinnasta.

Hanketoteuttajat: Olkaa yhteydessä hankkeidenne rahoittajiin, sallivatko rahoitusehdot messuosallistumisen ja millä aikataululla rahoituspäätöksiä tehdään syksyllä 2023. Hankerahoitus (yrityskohtaiset kansainvälistymishankkeet tai kehittämishankkeet) on todennäköisin mahdollisuus GrüneWoche-osallistumisen osarahoittamiseen. Business Finlandin ”Exhibitor Explorer”-avustus ei sovi kuluttajamessuille osallistumiseen.

Alan ulkopuoliset sponsorit: Pohdi, onko lähiseudullanne tai verkostoissanne Saksan markkinaa tärkeänä pitäviä yrityksiä, jotka olisivat myös halukkaita osallistumaan maan suurimpaan kuluttajamarkkinointitapahtumaan? Suomen osastolla on mahdollisuus tehdä markkinointia elintarvike-, food service-, matkailu-, liikenne-, puutarha-, sisustus- tai muun tuote- tai palvelualan yritysten kesken, ja kerätä siten yhdessä lisää toteutusbudjettia ja näyttävyyttä yhteisosastolle.

Suomen maaosastosta tulee juuri niin upea, kuin yhdessä päätämme siitä toteuttaa. Teemme mielellämme IGW-osallistumissuunnitelmastanne totta. Ollaan yhteyksissä!

Ohessa lisäinfoa messuille osallistumisesta ja opintomatkasta. Tästä linkistä voit katsoa elokuisen infotilaisuuden tallenteen.

Lisätietoja antavat:

Fennopromo Oy, Jukka-Pekka Inkinen, jukka-pekka.inkinen@fennopromo.fi, +358 40 500 2896
Messeforum Oy, Arto Varanki,
arto.varanki@messeforum.fi, +358 40 544 5598
Husso Consulting, Hanne Husso,
hanne@hussoconsulting.fi, + 358 45 136 4130