Här finns presentationer från olika evenemang samt publikationer och guider.

 

Presentationer

 

2018

 

Infotillfälle om märkning och partnerskap | Infotilaisuus merkinnöistä ja kumppanuudesta 8.3.2018

Anna Moa Westerlund-Rönnberg: Skärgårdshavets biosfärområde

Benjamin Donner: Visit Kimitoön

Susanne Sundholm: Solliden Camping

Margot Wikström: Märkning och partnerskap

 

Matka 2018 -mässan

Studerandesamarbetet resulterade i en smakresa till skärgården: närproducerad mat från skärgården i fokus på Matka 2018-mässan | Bilder

 

2017

 

Är SoMe en utmaning? Haastaako SoMe? 17.11.2017

Laura Johansson, Lvngroom Ab: Sociala medier

 

Jägarkväll i Korpo 13.9.2017

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Slaktskjul och försäljning av viltkött – krav på utrymmen och verksamhet

Anne Woivalin: Vitsvanshjorten – möjlighet och tillvaratagande

Patricia Wiklund, Invenire: Storytelling – Berättelser som berör och stärker varumärket

 

Skulle jag kunna bli företagare inom matservering och övernattning? 11.5.2017

James Simpson: St Olav Waterway

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser och anvinsingar för livsmedelslokaler

Carita Back, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser kring inkvartering

 

Skulle jag kunna bli företagare inom matservering och övernattning? 1.3.2017

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser & anvisningar för livsmedelslokaler

Knut Lehtinen: Egentliga Finlands räddningsverk

 

2016

 

Besök till Kimmon Vihannes Oy 6.4.2016

Birgitta Parikka: Från skolmat till Heimlaga

Margot Wikström: Studieresa från Åboland till Kimmon Vihannes Oy 06.04.2016

Mervi Louhivaara, Turun yliopisto: Plan för egenkontroll

 

Publikationer

 

Egentliga Finlands livsmedelskedja -video

 

LounaFood Uutiset 11/2016
Vägen till guldmedaljen
Mera ekologiskt i Egentliga Finland!

LounaFood Uutiset 5/2016 
Studieresa från Åboland till Kimmon Vihannes Oy 06.04.2016

 

Guider

 

REKO- guide för producenter

Produktkort